Du lurer kanskje på hvorfor det er en videoprosessor i LED Display-løsning?

For å svare på dette spørsmålet trenger vi ti tusen ord for å beskrive LED-industriens strålende utviklingshistorie. For å gjøre det kort, fordi LCD-skjermen stort sett er 16:9 eller 16:10 i sideforhold. Men når det kommer til LED-skjerm, er 16:9-apparatet ideelt, i mellomtiden er høy utnyttelse av begrenset plass viktigere. Videre er uregelmessig skjerm utbredt i faktisk bruk, formet i rektangel, sirkel, oval til og med distribuert gruppe osv. Så en videoprosessor med bildeskalering er til stor nytte. LED-videoprosessor er også kjent som bildeprosessor, bildekonverter, videokontroller, bildeprosessor skjermomformer, videoformatkonverter uavhengig videokilde.

LED-videoprosessorer er spesialdesignet for LED-skjermen. Det er høyytelses bildebehandlings- og kontrollenheter for fullfarge LED-skjermer. Vanligvis kan den endre oppløsningsformatet og fargerommet, samt bildeskalering; LED-videoprosessor integrerer videobildebehandling og høydefinisjonssignalbehandlingsteknologi. Design kombinert med de spesielle kravene til LED-skjermen i full farge. Den kan samtidig motta og behandle en rekke forskjellige videografikksignaler og vises på LED-skjermer i full farge.

1. Kildeskala

LED-skjerm implementeres sjelden med standardoppløsning på 1920*1080 eller 3840*2160, på den annen side er inngangskilden vanligvis 2K eller 4K-bilde. Hvis direkte tilgang mediekilde til LED-skjerm, vil det være svart kant eller delvis bildevisning, for å overvinne dette problemet, er videoprosessor født, dedikert til full fitness-skjerm.

2. Signalbryter

I en modernisert multimedia-æra stimulerer allsidige skjermkrav HDMI SDI DVI VGA-signaler som alle kobles til. Hvordan bytte signal sømløst og praktisk? Svaret er videoprosessor, dessuten er forhåndsvisning av inngangssignal tilgjengelig.

en videoprosessor i LED Display-løsning

3. Multi-image Display

I high-end kommersielle arena, multi-image display er konvensjonell forespørsel, video prosessor legemliggjøre upåklagelig og realistisk natur i praktisk.

4. lmage kvalitetsoptimalisering

LED-skjerm gir en enestående presentasjon, og jakten på bedre visuell opplevelse opphørte aldri, følgelig er lmage-kvalitetsoptimalisering ved forskjellige anledninger i glupsk sult, som lysstyrkejustering, fargeforbedring osv.

Foruten funksjonene ovenfor, gir videoprosessoren også Genlock-kaskade, forhåndsinnstilt visningsmodus, fjernkontrollfunksjon etc.


Innleggstid: 14. september 2022